Etter konsultasjonstimen

Da har jeg vert til konsultasjonstime og sitter igjen med mange tanker. 

Jeg måtte vente en stund på venterommet før jeg ble slipt inn til en svært hyggelig plastiskkirurg. Vi småpratet litt først hva jeg drev med osv før vi gikk over til silikonproteser. Jeg sa at jeg hadde tenkt mye på størrelse og ville legge meg imellom 300 og 350 gram. Deretter tok jeg av meg slik at han fikk studere og måle brystene mine. Han mente jeg kunne ha så mye som 375-400 gram.  I tillegg snakket vi en del om runde eller dråpeformede proteser. Jeg har faktisk aldri vurdert dråpeformede, men han mente at det kanskje kunne vere best for meg. Jeg vil helst ha runde for jeg trodde at dråpeformede var for de litt eldre som hadde litt mer heng. Jeg har ikke noe heng og er bare 21 år. Kirugren sa også at jeg helst måtte ha silikonprotsene under brystmuskel for jeg hadde ikke så mye brystvev og er veldig slank.

Jeg er svært redd for å legge inn for mye for jeg vil absolutt ikke ha noe antydning til runde pornopupper. Samtidig vil jeg jo heller ikke legge inn for lite, for det er noe jeg skal leve med resten av livet. Kirurgen vet jo best og de aller fleste sier at du blir fort missfornøyd om du legger inn for lite. Dermed synes jeg det er svært vanskelig å bestemme for jeg trodde jeg max ville få legge inn 350 gram. Da det er snakk om 375 gram så var det ikke snakk om mye mer, men jeg er ganske sikker på at jeg ikke vil ha mer enn dette. Jeg er selv ganske høy (ca 175) og veier rundt 60 kilo og har eit bredt bekken. Så kirurgen mente at jeg derfor kunne ta så mye. Dråpeformede protsere vil jeg heller egentlig ikke ha. Fikk ikke helt med meg hvorfor han mente at det ville passe best for meg men det er mye dyrere og de aller fleste har runde proteser. Å operere de under muskel er jeg enig i fordi dette vil bli mye mer naturlig selv om det også skal være en del vondere. 

Det jeg synes var litt rart var at vi ikke snakket noe om komplikasjoner, selv om jeg sa at jeg hadde lest en del. Hadde mye spørsmål som jeg ikke fikk stilt for det meste gikk på hvilken str jeg skal ha. Kanskje han vil ta det med meg senere om det eventuelt blir en operasjon. Det var også vanskelig å prøve str da de ikke hadde noe bh/sportsbh som vi kunne bruke. (det hadde de på klinikken jeg var på for noen år siden). 

Likevell følte jeg meg svært vell på klinikken jeg gikk til. De virket svært profisjonelle og ikke minst kirurgen var svært behagelig å snakke med og det var ikke pinlig i det hele tatt.

Om noen har noe help å gi meg med hensyn til størrelse og hvilke proteser jeg burde operer inn tar jeg mer enn gjerne imot:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

spfit

spfit

22, Bergen

En blogg om min vei til silikon i brystene. I tillegg blogger jeg en del om trening og kosthold. Vil oppnå en bra kropp til sommeren:)

Kategorier

Arkiv

hits