Simuleringer

Jeg har nå mottatt et par simuleringer på hvordan jeg vil se ut med forskjellige typer proteser og er veldig spent! Dette er en ny 3D dimisjon greie som de har begynt med nå. Kirugren tok bilder av meg og deretter laget de til et par utkast av forskjellige størrelser og proteser. Jeg må erlig innrømme at jeg synes de runde protesene i størrelse 350 gram såg best ut. Jeg fikk også et utkast med dråpeformede proteser i strørrelse 290 gram og 350 gram. 

Det er like før jeg bare kaster meg under kniven og får det gjort, fordi det frister veldig da jeg får se disse bildene av hvor pene brystene mine egentlig kunne vært. Og ikke minst store, ikke pornostore men naturlig store. Men likevell er redselen der i tillegg til at jeg har begynnt å tenke veldig mye på pengene. En slik operasjon vil koste ca 35000 kr. Det er mye penger for en som forsatt er student. Jeg har oppsparte penger så det er ikke snakk om å ta noe lån eller noe, men likevell er det mye annet jeg også kunne trengt disse pengene til. 

Jeg har heller ikke fortalt noen om at jeg har vert til konsultasjon osv. Ikke foreldre, kjæreste eller venner. Det gruer jeg meg til og skulle helst gjort det uten at noen visste det. Men jeg må fortelle en av disse partene iallefall, for jeg trenger en del hjelp etter operasjonen.

Så vi får se. Om det eventuelt skjer en gang i fremtiden:)
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

spfit

spfit

22, Bergen

En blogg om min vei til silikon i brystene. I tillegg blogger jeg en del om trening og kosthold. Vil oppnå en bra kropp til sommeren:)

Kategorier

Arkiv

hits