Komplekser

Jeg vet at alle har komplekser. Noen er for tykke, andre for tynne, små rumpe, stor rumpe, store lår, små lår, for høy, for lav.. Puppene er mitt kompleks og silikon er min mulighet for å endre på det. Jeg har trent mye og vært svært aktiv siden jeg var liten. Jeg er en tynn jente så jeg trente for at jeg synes det er gøy og hadde ekstremt mye energi. Da jeg ble eldre sluttet jeg på mye av det jeg drev med (langrenn og volleyball). Nå trener de fleste for å holde seg i form og se bra ut. Og spesielt nå når det går mot sommer trener vi jenter for å få den ideelle sommerkroppen. Men jeg har mistet helt motet. Jeg vil aldri få den ideelle sommerkroppen. Jeg kan trene meg til så pen rumpe, fin mage og lår som jeg vil. Likevell vil jeg aldri føle meg vell i min egen "sommerkropp" fordi jeg så og si ikke har bryster. Jeg er nesten flat, og det gjør at jeg føler meg veldig lite feminin og ikke minst attraktiv. Jeg føler at brystene er noe jeg må ordne på for å få treningsmotet igjen, føle meg vell med meg selv, få en bedre selvtillit, føle meg feminin og attraktiv. Har dere noen komplekser som dere sliter med? 


Bilde fra google

2 kommentarer

Natalie

07.03.2013 kl.17:31

Hei :) veldig sprøtt, da jeg har akkurat det samme komplekse som deg, og grunnen som du skrev, ang det at du kan trene og få alt perfekt (utenom puppene) er sånn jeg føler det også, og pga det har jeg også mistet motivasjonen inntil jeg får silikon i puppene. Da jeg bodde i Bergen sjekket jeg opp Fana klinikken og Bergen slik som deg, men også ; Aleris Plastikkirurgi Bergen, og TeresBergen, og Volvat :) det finnes flere forum som jenter i Bergen skriver om sin erfaring med klinikker på nettet også :-)

spfit

08.03.2013 kl.09:28

Natalie: Det er virkelig rart med det! Skal du også ta silikon i puppene du også da?:)

Skriv en ny kommentar

spfit

spfit

22, Bergen

En blogg om min vei til silikon i brystene. I tillegg blogger jeg en del om trening og kosthold. Vil oppnå en bra kropp til sommeren:)

Kategorier

Arkiv

hits