Klinikk 2

Jeg har tenkt litt og tinger er at jeg bare har vert på en konsultasjon/klinikk. Jeg var på fana medisinske for et par år siden, men da kjente jeg på meg at jeg forsatt var for ung. Jeg var til Dr Øyvind Bugge, og det var stor forskjell på han og Dr Eystein Hauge i hvordan de håndterte konsultasjonstimen. Fra det jeg husker av konsultasjonen hos Dr Bugge tok han seg litt bedre tid, snakket mye om komplikasjoner og om dette var riktig for meg. (kan ha noe å gjøre med at jeg var ganske ung den gangen). Hos Dr Hauge (klinikk Bergen) gikk vi rett på sak og snakket om størrelse og form, og han gikk så og si ikke inn på noe som helst av komplikasjoner og liknende. 

De fleste anbefaler å reise til flere klinikker så jeg tror jeg kommer til å bestille meg en time hos Dr Bugge om ikke lenge. For å høre hva han sier om eventuelt størrelse osv. Det er alltid bedre å høre flere sider. Se hvor enige disse to legene er i størrelse og hva som passer til meg. 

Det var ikke noe negativt med Dr Hauge. Jeg likte han svært godt og han tok meg svært godt imot. Men han tok så og si ikke opp noe med komplikasjoner og det er kanskje litt rart? Ellers likte jeg klinikken her svært godt! Det var litt negativt med fana medisinske, for her virkelig klinikken litt mindre proff synes jeg. 

Men jeg skal ikke trekke noen konklusjoner enda. Vil komme tilbake med mer og informere om når min neste konsultasjon blir. Sikkert i neste uke tror jeg:)

Noen som har noe å si om fana medisinske?
Eller klinikk Bergen? 

Fana medisinske:
http://www.fanamedisinske.no

Klinikk Bergen: 
http://www.teresbergen.no

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

spfit

spfit

22, Bergen

En blogg om min vei til silikon i brystene. I tillegg blogger jeg en del om trening og kosthold. Vil oppnå en bra kropp til sommeren:)

Kategorier

Arkiv

hits