Ikke forhast deg!

Om jeg skal ta silikon vil jeg gjerne ta tidlig i mai, eller muligens i april. Grunnen til det er at det begynner å bli vår/sommer og det er da du gjerne vil vise deg fram. Puppene skal jo hele en god stund og de ser gjerne veldig oppsvulmet de første ukene. Da jeg også skal til syden i slutten av juli vil jeg gjerne at jeg skal ha hatt de en stund slik at det ikke blir noe problemet å gå med bikini uten støtte osv. 

Som jeg sa til dere i forgje innleg ville jeg bestille en time hos en annen klinikk for å høre hva de sier om hvilken størrelse som passer meg. Jeg tok kontakt med de men de hadde ikke time før om to uker. Da er jeg redd for at jeg da bestemmer meg for å operere meg på en av de to klinikkene at de ikke har operasjonstime før langt inne i juni-juli. Er dette noe jeg burde bekymre meg for? 
Likevell føler jeg at om jeg reiser på en til konsultasjonstime, at jeg da vil være klar for å bestemme meg. Nå føler jeg at jeg bare går rundt å klarer ikke ta det neste skrittet mot en operasjon.

Tingene som gjør at jeg ikke klarer å bestemme meg er først og fremst kirurgen som eventuelt skulle ha operert meg på klinikk Bergen. Jeg prøver å finne noe om han på nettet, men finner ingenting. Ingen som han har operert, ingen positive eller negative ting om han. I itllegg synes jeg det var litt rart at vi ikke snakket noen ting om komplikasjoner og lignende på konsultasjonstimen min. Jeg synes og det var en dyr operasjon (35000kr), iforhold til det andre har betalt for sin operasjon. Så er det selvsagt størrelsen. Om dere leser lenger nede så mente kirurgen min at jeg kunne ha så mye som 375g og kanskje mer. Det synes jeg høres veldig mye ut, så da er det kanskje greit å få et svar fra en annen kirurg hva han synes.

Jeg vil absolutt ikke forhaste meg, men kjenner jeg begynner å stresse litt med tanke på sommeren og helingprosessen som brystene må ha.

Har dere noen meninger som kan hjelpe meg her? Tar mer enn gjerne imot!

(Har itillegg får svar på spørsmålene jeg sendte til kirurgen så visst det er intresser vil jeg legge ut litt info fra de)

 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

spfit

spfit

22, Bergen

En blogg om min vei til silikon i brystene. I tillegg blogger jeg en del om trening og kosthold. Vil oppnå en bra kropp til sommeren:)

Kategorier

Arkiv

hits