Runde eller dråpeformede

Runde eller dråpeformede proteser? Hva har du eller hva skal du ha?

Jeg har selv egentlig aldri vurdert dråpeformede proteser for jeg har alltid sett for meg at jeg skal ha runde. Men likevell mente kirurgen ved Klinikk Bergen at jeg kanskje burde ha dråpeformede. Grunnen til det var at han mente det ville bli et mest mulig naturlig resultat fordi jeg ville få en mindre uttalt "rund" kløft. Likevell sa han at det var en smakssak så det var ikke noe fasit så valget var mitt. 

Høy eller moderat profil? Om jeg skulle velge en rund protese ville han gå for en høyprofil, fordi de moderate hadde en for bred diameter for min brystkasse. 

 
4 kommentarer

Sofie

09.03.2013 kl.17:47

Runde

Tina

09.03.2013 kl.21:28

Bare til info; Da jeg var på konsultasjon, fortalte kirurgen på Fornebuklinikken at protesen KAN snu seg... Ikke kult med dråpeform da!;-P Jeg velger derfor runde. Det kan fikses, men blir jo mye styr med det. Hvis du kan ha runde, så ville jeg valgt det!:-)
Hei! Vil ønske deg en god kveld videre!

Gjerne legg meg til som venn, så jeg kan følge bloggen din videre :)

Marie Bøgelund Hansen

11.03.2013 kl.19:36

det æ og fint med dråpeformede men eg hadde satsa på runde for å vær ærlige! :) eg ser fram te resultatet ditt :D (frister meg og å ta)

Skriv en ny kommentar

spfit

spfit

22, Bergen

En blogg om min vei til silikon i brystene. I tillegg blogger jeg en del om trening og kosthold. Vil oppnå en bra kropp til sommeren:)

Kategorier

Arkiv

hits