Paradise hotel og silikon

Jeg rekner med de fleste har fått det med seg at den nye sesongen av paradise hotel har startet. Jeg er selv en evig tilhenger og må si jeg elsker dramaet og ikke minst idyllen. Så skal det sies jeg kunne aldri vert med selv, men det er likevell gøy og se på. Og jeg beundere de som får være der i mange uker. 

Når denne dramaserien starter blir det fort fokus på kropp og utsenede. Kanskje mer en vanlig. Det begynner å gå mot sommer og du ser de lekre kroppene på tv og det er ofte jeg legger meg ned og tar noen situps når episoden er ferdig. Men det som kanskje jeg har fokusert på er alle jentene i bikini. Ikke missforstå! Det er brystene jeg fokuserer på. Husker da Camilla var med i forgje sesong og hun spradet rundt i de nydlige puppene. Som skal sies å være silikonpupper. Det var faktisk da jeg for alvor tenkte, dette må jeg også få gjort. 

Jeg kom over en artikkel nett nå på seher.no. Her står det at nesten halvparten av jentene i denne sesongen av paradise hotell har silikonpupper, og at det lenger ikke er noen bigdeal. Jeg er egentlig ikke sjokkert, heller misunnelig. Men det er faktisk litt rart at nesten halvpartene av jentene der har vert under kniven. Det blir mer og mer vanlig og det er en bra ting synes jeg. Du får også lese om Martine som tok 220 gram silikon i brystene fordi hun ikke hadde noe. Vi fikk forresten se brystene hennes i går på tv og de var lekre. Og skal ærlig innrømme at jeg trodde de var ekte. Vi får også høre om Isabell som har lagt inn 350 gram silikon og synes først det var litt lite. Men nå er hun fornøyd. Jeg synes det ser lekkert ut, og spessielt hun (helt til høyre) hadde virkelig vakre pupper som ser veldig naturlig ut!

Artikkelen kan du lese her: http://www.seher.no/913158/paradise-jentene-synes-ikke-silikon-er-noen-big-deal

Hva synes dere om det som sto i denne artikkelen? 
Ser dere også på paradise hotell? 
 

2 kommentarer

Henriette

13.03.2013 kl.04:09

Vilt vakker blogg! Har ikke blogg selv, men har fått om en kjempe bra konkurranse! Premien er et gave kort, så den er verdt å delta på! Kanskje du har flaks? :-D

Renate

18.03.2013 kl.04:50

Hei!!! Jeg bare liker denne bloggen kjempe godt! Du er så god. Kanskje jeg skal lese denne fast? Jeg har ikke blogg, men jeg har en lenke som er veldig bra. Det er en konk jeg akkurat har funnet. Du kan vinne gave kort på to tusen kroner! Delta nå du og da!!! Kanskje du har flaks!!!

Skriv en ny kommentar

spfit

spfit

22, Bergen

En blogg om min vei til silikon i brystene. I tillegg blogger jeg en del om trening og kosthold. Vil oppnå en bra kropp til sommeren:)

Kategorier

Arkiv

hits