Kommer det til å skje?

Begynner å få de usikkre følelsene om at dette kommer aldri til å skje. Jeg kommer aldri til å ta steget. Det kan være farlig. Jeg kan få komplikasjoner. Det vil ta mye tid. Jeg har ikke tid. Jeg må få ta operasjonen i mai en gang, ikke senere. Og hva med alle pengene, dette er ikke billig. Alle de negative følelsene popper opp og jeg er redd jeg aldri kommer til å få utført dette. Det er jo en av drømmene mine. Jeg ser på bilder av de som har fått det gjort. Og jeg må ærlig innrømme at jeg ser på de som utrolig tøffe som har gått igjennom en slik prosess! 

Nå er det bare litt over en uke til min neste konsultasjonstime. Spennende, jeg gleder og gruer meg!:)

Gi meg gjerne litt positivitet!:)

5 kommentarer

Lisa

27.03.2013 kl.13:24

Hei!:) Jeg er en jente på snart 20 år som tok silikon for 5 dager siden:) Tenkte jeg skulle legge igjen en kommentar og fortelle deg min opplevelse av det :)

Jeg er 172 cm og veier 57 kg, og har av natur alltid vært tynn og fornløs.. Hadde lenge gått og tenkt på å gjøre det, og bestemte meg til slutt for å ta kontakt med en klinikk. Fikk da time hos Teres Nobrl Clinic i Oslo.

Dagene før operasjonen var jeg et nervevrak. Jeg bor ganske langt unna Oslo, så var ikke på noe konsultasjonstime hos kirurgen som skulle operere meg før samme dag. (Hadde vært på en konsultasjonstime hos en kirurg i hjembyen min tidligere).

Jeg reiste til Oslo torsdagen sammen med kjæresten min, og skulle operere fredag. Selv om jeg gledet meg til å bli ferdig og til å få større pupper, var det tusenvis av negativr tanker i hodet mitt. "Tenk om jeg ikke våkner av narkosen, tenk om de ikke blir fine, er det virkelig verdt det, tenk om de blir stygge etter jeg får barn" osv.. Var mange ganger jeg tenkte at jeg ikke burde gjøre det likevel, og at jeg bare burde avlyse. Noe av det jeg var mest redd for var smertene etterpå. Hadde lest masse blogger og ting på nettet om at det var helt jævlig, at folk grein og at det var der verste de hadde vært med på.. Jeg forberedte meg på de verste smertene i hele verden!

Operasjonsdagen kom, og hadde utrolig nok ikke like mye nerver som dagen før. Vasket meg med HiBiScrub og tok de tablettene jeg skulle og dro av gårde. Kom på klinikken en time før jeg skulle, hadde aldri vært i Oslo før og hadde ikke peiling på hvor lang tid det tok å reise fra hotellet til klinikken. I resepsjonen satt det en veldig koslig dame, hun ble med oss inn til garderoben og gav meg noen tøfler. Så viste hun oss til pauserommet, og der var det kjempe koslig! De hadde møblert det som en stue med sofa, stuebord, stearinlys og tv. Følte meg som hjemme nesten!

En time gikk, og så kom kirurgen og hentet meg. Han var veldig koslig og virket kjempe profesjonell. Ble med han inn på kontoret og vi diskuterte størrelse, om jeg skulle legge over eller under muskel osv. Han tok norn bilder, så tegnet han på meg og gav meg en morgenkåpe. Når vi skulle gå fra kontoret og til operasjonssalen kom nervene igjen. Begynte å tenke på alt som kunne gå galt igjen, og ville nesten bare snu i døren. Ble møtt av en kjempe hyggelig dame, og nervene forsvann litt igjen. Jeg la meg på operasjonsbordet, og fikk et godt og varmt teppe over meg. Så fikk jeg et slags klistermerke som skulle avlede strøm festet til låret mitt, så vasket hun meg med iskald sprit på brystkassen. Så kom det en lege til inn. De tullet mye med meg og fikk det nesten til å føles ut som om det var med tannlegen jeg var. "Nå får du en flaske vin i blodet", sa han legen og stakk meg i hånden, hahah. Det var ikke vondt. Så fikk jeg en sånn ting over munnen og nesen, og pustet inn i den. Begynte å kjenne meg ganske tullete og trøtt, så ble alt helt svart.

Det siste jeg husker da, er at jeg våknet opp og skalv som en fisk! Haha! Kjente ingen smerter noen plass, og var heelt neddopet. Fikk hjelp til å kle på meg og hele gjengen fulgte meg ut til gangen. Husker ikke så mye fra turen hjem til hotellet, var jo heelt drita.. Skulle sitte helt i ro første døgnet og stakkars kjæresten min måtte gjøre alt for meg! Haha

Jeg la forresten 290 gram under muskelen, og har lest at under skal være ti ganger verre enn over muskelen. Men vet du hva?? Jeg skjønner ikke hva jeg var så redd for! Samme dag som operasjonen hadde jeg litt smerter på kvelden, og fra rn skala fra en til ti vil jeg si at jeg lå på 3. Sov 8-9 timer den natten :) Dagene etter har heller ikke vært så ille.. Verste smertene var vell dag 2 og 3, men vil ikke si de var over 5 på en skala fra en til ti. Egentlig har ikke det vært så veldig vondt, men heller mer ubehagelig. Du kan jo ikke bruke overkroppen din selv. Så så lenge du holder deg i ro de første dagene og får hjelp til å reise deg opp, gå på do, sette deg ned osv, er det INGENTING å være redd for :D du kan kjenne litt stikking og sånt inni mellom.. men det er ikke verre enn å ha mageknip. Nå klarer jeg å gjøre det meste selv, bortsett fra de tingene hvor jeg må bruke muskelene.. Men det er helt klart overkommelig! Har hatt god hjelp fra kjæresten min og søstrene mine :) Jeg vil nok si at det aller verste har vært å sitte så mye på rumpa! Finner aldri en behagelig sittestilling, og sover ikke like godt i sittende stilling som når man ligger.

Akkurat nå er jeg kjempe glad for at jeg gjorde det! :)

spfit

28.03.2013 kl.17:25

Lisa: Utrolig takknemlig for denne kommentaren. Er noe av grunnen til at jeg har denne bloggen, veldig takknemlig for å få høre din historie!:) Det beroliger meg veldig! Hvor mye betalte du? Er du fornøyd med størrelsen, valgte du den selv? Som du kanskje har lest ble jeg anbefalt over 350 g og veldig redd for at det skal bli for mye. Har du høy profil? Håper jeg kan ha den samme opplevelsen som deg:)

Lisa

29.03.2013 kl.01:58

Så bra å høre! :) Jeg betalte 31 350 for runde proteser, det var inkl. BH og noen veldig sterke smertestillende (som jeg ikke har hatt behov for). I tillegg betalte jeg ca 500kr for alt jeg måtte handle på apoteket.

Jeg er fornøyd med størrelsen, tror ikke noe større hadde blitt fint på meg med tanke på høyde/vekt:) Men tror ikke det hadde gjort noe om jeg tok 325 egentlig. Jeg var ute etter et naturlig resultat, og det fikk jeg! Kirurgen spurte meg hvor mye jeg kunne tenke meg og hadde på forhånd bestemt meg for rundt 300:)

Jeg kan faktisk ikke huske at vi snakket noe om høy/lav profil, men jeg nevnte for han at jeg ikke ville ha den markerte kanten på puppene viss du skjønner hva jeg mener.. Så jeg tipper jeg har lav profil. Dette skal jeg faktisk sjekke opp :p hehe

Kirurgen min hadde allerede operert to stk før meg den dagen, så han gjør det veldig ofte fikk jeg inntrykk av :) Anbefaler han virkelig :) Nils Lykke på Nobel Clinic i Oslo! Søk han opp på youtube, der har han lagt ut et klipp der han informerer om brystforstørrelse :)

spfit

30.03.2013 kl.09:41

Lisa: Takk for info og tips Lisa:) Sjekk opp i det, tror ikke det går ann å ha noe annet enn moderat eller høy profil:) kommer ann på hvor brei brystkasse du har osv. Det var heller ikke så dyrt synes jeg. Gleder meg til neste konsultasjonstime:)

Lisa

30.03.2013 kl.22:37

Okei, skjønner :) Da har jeg helt sikkert moderat:) Får sende en mld å høre, merkelig at jeg ikke har fått info om akkurat det :p hehe

Masse lykke til!!! :D

Skriv en ny kommentar

spfit

spfit

22, Bergen

En blogg om min vei til silikon i brystene. I tillegg blogger jeg en del om trening og kosthold. Vil oppnå en bra kropp til sommeren:)

Kategorier

Arkiv

hits