Konsultasjon nr 2

Da skal jeg fortelle dere litt om konsultasjontimen jeg hadde på fana medisinske for 2 dager siden. Møtte opp kl 16.00 på senteret, skrev litt info på et skjema og ble ropt inn til legen. Han heter Dr Bugge og er en veldig hyggelig mann. Vi begynnte å snakke litt om hvorfor jeg ville dette og om det kunne være noe for meg. Etter dette målte han veldig nøyaktig og såg på brystene og brystkassen min. Han sa veldig konkret at min brystkasse ikke ville passe runde proteser og anbefalte på det sterkeste at jeg tok dråpeformede. Ikke bare er det mye mer naturlig, men det er mye vanskligere å anntyde at du har silikon. 

Derette såg vi på litt bilder og jeg fikk prøve flere proteser i en sportsbh. Uten å få vite størrelsene først landet både jeg og legen på 375 gram. Det høres kanskje mye ut, men passet utrolig bra til min kropp og mine former. Det ville også bli under muskel med dråpeformede proteser. Jeg trodde de fleste tok runde, men legen sa til meg at han opererte inn mest dråpeformede. Han er en av de beste her i landet, så dette vet nok han best. 

Jeg ble faktisk også tilbudt å operere allerede neste dag, noe jeg selvsagt ikke kunne. Men da hadde jeg hatt disse brystene i dag! Tenk det! Jeg spurte videre hvor lenge jeg eventuelt måtte vente og om det ikke tok så lang tid før jeg bestemmer meg kunne jeg få allerede om 2 uker. 

Det som jeg ble mest sjokkert over var nok prisen. Den var på 39 500kr! Det er mye penger, og jeg trodde ikke det ville bli så dyrt! Grunnen til det er at jeg først og fremt skal ha dråpeformede proteser og de spesialbestiller de slik at de passer akkurat din kropp. 

Jeg har enda ikke helt bestemt meg for om jeg skal gjøre dette! Det er et stort inngrep og ikkje minst sinnsykt dyrt! Men nå er det nok snart på tide å bestemme seg om jeg skal få gjort dette før sommeren!

Kommenter gjerne med spørsmål og motivasjon!:)

 


Før og etterbilde fra en som har operert.

9 kommentarer

Post-it

04.04.2013 kl.12:24

Så spennende da! Jeg har selv akkurat bestilt time for operasjon på fana medisinske. Synes Bugge virker veldig flink!

spfit

04.04.2013 kl.14:45

Post: Når har du fått operasjonsdato?:)

spfit

04.04.2013 kl.14:45

Skal du også ha dråpeformede og hvor mye må du betale?:)

Post-it

04.04.2013 kl.15:48

Har fått den13 mai. Skal ha dråpeformede og under muskelen. Om eg husker riktig så blir det vel

39 000 eg skal betale for det. Eg ville ha et naturlig som mulig resultat og da ville han at eg skulle ta dråpeformede og da blir det litt dyrere. Men tenker det er verdt det :D

Tanja

04.04.2013 kl.18:45

Heisan!! Virkelig flott blogg. Føler du tar den seriøst. Det er mye gøyere å lese da! Jeg blogget før, men det var så mange stygge kommentarer at jeg måtte bare slutte. Det må ikke skje med deg! Da vinner de mobberne. Men jeg har noe til deg :-P! Jeg ble akkurat med i en utrolig bra konkurranse hvor du kan vinne en iPad mini. Jeg har kjempe lyst på en, så jeg håper jeg vinner, men kanskje du er heldigere enn meg?! :-D Prøv da vel!

Marie Bøgelund Hansen

04.04.2013 kl.19:47

Kjempe blogg. Gleder meg te kvert innlegg som kommer ut her :)

Gleder meg te før og itte bilder.

nyesilikonpupper

04.04.2013 kl.21:39

Hørtes jo ut som en seriøs kirurg da:) Hvis du er usikker på klinikk/kirurg/operasjonen, så google etter andres erfaringer.. Har vært nyttig for meg hvertfall:)

Masse lykke til med avgjørelsen! :)

spfit

04.04.2013 kl.22:32

Post: Hvor mye skal du legge inn? Du er tøff, håper jeg noen gang tørr!

Post-it

04.04.2013 kl.23:50

mener det var 275. Var på konsultasjon for 1år siden og skulle egentlig gjøre det i fjor. men fikk kalde føtter så eg avbestilte den. Men nå har eg endelig mannet meg opp til å gjøre det :P

Hvis du er usikker på om du skal eller ikke så er det jo bare til å vente litt til slik at du får tenkt mer på det :)

Skriv en ny kommentar

spfit

spfit

22, Bergen

En blogg om min vei til silikon i brystene. I tillegg blogger jeg en del om trening og kosthold. Vil oppnå en bra kropp til sommeren:)

Kategorier

Arkiv

hits