Redsel

Var det noen som fikk med seg tv2 hjelper deg i dag? Her var det to damer som begge hadde tatt silikon og med hun ene gikk det fryktelig galt! Hun måtte operere ut igjen silikone etter to uker pga kraftige infeksjoner. Hun hadde slitt med kraftige smerter både da hun våknet etter operasjonen og i ettertid. I tillegg hadde hun utrolig stygge arr nå og hadde det enda verre enn hva hun hadde før. Dette er en av skrekkhistorienen som rettogslett gjør meg livredd! Nå skal det sies at begge disse historiene kom fra en spesiell klinikk der det jobbet en utenlands lege. Både nettsiden og legen så veldig suspekt ut.

Linken til innslaget:
http://www.tv2.no/underholdning/hjelperdeg/katrine-opplevde-silikonmarerittet-livet-ble-et-smertehelvete-4020238.html

Likevell går slike historier fryktelig inn på meg og jeg vil virkelig ikke ende opp som dem. Det er en stor risiko og ta, og går noe galt vil du angre resten av livet. Jeg er ikke så fryktelig redd smertene, men heller komplikasjonene som kan skje i ettertid. Både når det gjelder blødninger, infeksjoner, kapsel og lignende. I tillegg om det skulle skje noe er det nett som å kaste 40 000kr ut vinduet. i tillegg om du foreksempel skulle trenge en ny operasjon pga t.d. kapsel kosert det deg ca 15 000 kr. Da er du allerede oppe i svært mange penger.

Er det verdt det?


Isabell fra Paradise hotell.
Disse silikonpuppene, jatakk:) 

3 kommentarer

Ina

04.04.2013 kl.23:38

fin blogg! kan du hjelpe meg? gå inn på bloggen så får du se! <3

Post-it

04.04.2013 kl.23:53

Tenke å linke deg til litt om hva som står om Bugge. Hvis du vurderer å ta det på fana medisinskesenter http://www.buggeplastikkirurgi.no/Drbugge/

A

05.04.2013 kl.01:22

Å huffda! :( glad det ikke skjedde med meg!

Skriv en ny kommentar

spfit

spfit

22, Bergen

En blogg om min vei til silikon i brystene. I tillegg blogger jeg en del om trening og kosthold. Vil oppnå en bra kropp til sommeren:)

Kategorier

Arkiv

hits