Viktighetskompleks

Hvorfor er store pupper så viktig for noen mennesker? Noen er begavet med store pupper, andre med små. Noen er fornøyd med store pupper, andre med små. Hva er det som gjør at noen ikke kan si seg fornøyd med sine egne pupper? 

Jeg er ikke fornøyd. Jeg har fått alltfor små pupper i forhold til hva som passer meg og hva jeg ønsker. Hvorfor er det da så viktig for meg å "kjøpe" meg større? Jeg vil føle meg konfortabel. Konfortabel i bikini, bh og inntilsittende klær. Når jeg går i bikini tenker jeg at alle rundt meg ser på meg og tenker: stakkars, hun har jo ikke pupper. Det er som en bie som er inni hode mitt og ikke vil komme ut før den får honning. Komplekset mitt forsvinner ikke før jeg får gjort noe med problemet. Jeg vil kunne glede meg til sommeren. Takke ja med glede over å reise på stranden. Gå i butikker å se på bikinier uten at det er et mareritt. Ha flere bher enn 2 stk som har push-up som ikke ligner annet. 

Jeg er ikke fornøyd så hvorfor ikke gjøre noe med det? Om jeg hadde vert garantert et par resultat uten komplikasjoner hadde jeg ikke nølt. Men det er du ikkje, det er du aldri. Likevell er det mange tusen mennesker som tar denne sjansen, og de fleste har det bedre med seg selv og er fornøyde.

Skal det snart være min tur?
Er det flere der ute som sitter så fast som jeg gjør? Eller er det bare noe med meg? 

Én kommentar

Tina

05.04.2013 kl.14:22

Hei

Du er ikke alene om å tenke slik. Jeg tenker slik også.. Men har bestemt meg for at dette er noe jeg skal gjøre, såom ca 2 uker skjer det! Det er en risiko med alle operasjoer, men den er jeg villig til å ta. Både gleder og gruer meg. Det jeg gruer meg mest til er faktisk hva mennesker rundt meg kommer til å synest. Alle har jo en mening om silikon. Jeg hadde aldri tatt silikon hadde jeg hatt "normale" bryster. Mine har alltid vært små (A cup). Nå vil jeg ha større!!! :)) lykke til med valget ditt :)

Skriv en ny kommentar

spfit

spfit

22, Bergen

En blogg om min vei til silikon i brystene. I tillegg blogger jeg en del om trening og kosthold. Vil oppnå en bra kropp til sommeren:)

Kategorier

Arkiv

hits