Det er så mye som skal gå opp

Det er så mye som skal gå opp for at jeg skal få operere. Først og fremst må den som skal hjelpe meg noen dager framover ha tid (fri frå jobben). Det må også passe med skole. Jeg må ha fri noen dager slik at jeg får komt meg. Det har seg sånn at jeg snart har eksamener, så er absolutt ikke noe gunstig tidspunkt å ta fri på. Ofte når jeg skal på skolen bærer jeg utrolig tung sekk med forskjellige bøker og pc. Det tror jeg at jeg må være veldig forsiktig med de første ukene, så hvordan jeg skal få med meg alt på skolen vet jeg heller ikke. I tillegg koster det mye penger (som jeg har), men likevell. Jeg er veldig flink med penger og liker å ha penger til å kjøpe meg forskjellige saker. Om jeg kjøper meg bryster til 40 000kr har jeg ikke mye til overs til andre ting.

Jeg vet jeg syter. Men jeg har så lyst, men det er så mye som står i veien. Tror dere jeg noen gang vil komme til å ta silikon?

 

Litt nyttig info om silikon: http://www.silikonbryster.info

5 kommentarer

-

08.04.2013 kl.14:58

Du må ta deg minimum en uke fri etter operasjnen, noen trenger to og tre uker. Du kan ikke trene på seks uker. Den der sekken kan du nok ikke gå med på noen uker nei. Om jeg tror du noen gang kommer til å ta silikon? Det er det bare du selv som kan vite.. Det aller beste er jo selvsagt at du klarer å komme over komplekser du har, og lære deg og like dine egne bryster som de er.. eller ihvertfall ikke mislike de så sterkt. Alle er forskjellige, og menn bryr seg virkelig ikke så mye som vi jenter tror, pupper er pupper for de aller fleste menn, store eller små, skeive eller rette.. de studerer dem ikke etter feil. Men om du virkelig har det helt grusomt, og det plager deg hver eneste dag, da er jo kirurgi til hjelp. Men prøv først å godta deg selv! Om du ikke føler du er bra nok per i dag, så husk at det er kun du som ser på deg på den måten, prøv å godta deg selv, ikke vær så streng mot deg selv! Ingen er perfekte.

Post-it

11.04.2013 kl.12:36

Nå har det gått noen dager. Komt noe nærmere det store valget? :)

-

11.04.2013 kl.15:53

Hva tenker du om det jeg skrev?

Erika

12.04.2013 kl.20:08

Du er ung...kanskje du vil få barn etterhvert... Det anbefales optimalt å vente til etter graviditet og amming, ellers er risikoen for kapsling mye større. Får du først kapsel, er sannsynligheten for å kapsel IGJEN, enda større...

Du er også veeeeldig usikker, virker det som?... Hvis du kan leve med puppene dine noen år til, synes jeg du skal vente. Ikke gjør det hvis du er veldig usikker. Har du litt pupper fra før, så la de være slik de er foreløpig. Jeg er 33, og tok silikon etter mine barn. Jeg hadde ingenting igjen etter graviditet og amming, og er veldig fornøyd, men også veldig glad for at jeg ventet(gjorde det i en alder av 32 år).

Husk at store pupper er gjerne ikke så veldig praktisk. De blir nok "litt i veien". :-P :-)

Lykke til.

Fast leser/venn på bloggen

13.04.2013 kl.20:20

eg æ enig me å venta te itte du æ ferdige me graviditet. Det ska vertfall eg vis eg bestemmer meg for å ta det. Vis du ikkje he type og he ikkje peiling på om det æ lenge elle ikkje lenge te du får barn, så forstår eg deg at du hadde tatt det før graviditet. Eg he type å vett at eg får barn me han så då æ det lettere for meg å venta te itte graviditet. Vis du fatter.. Ikkje allti hørr på ke andre seier for alle æ ikkje lik deg, kjenn på magefølelsen. Ønsker deg uansitt lykke te videre og håpe på det beste for deg uansitt ke du velger! :D Gleder meg te neste innlegg :)

Skriv en ny kommentar

spfit

spfit

22, Bergen

En blogg om min vei til silikon i brystene. I tillegg blogger jeg en del om trening og kosthold. Vil oppnå en bra kropp til sommeren:)

Kategorier

Arkiv

hits